Top
 

Boom laten kappen Leiden

Neem contact met ons op
Bij het kappen van een boom in Leiden staat veiligheid bij Versteeg Boomverzorging.

Boom laten kappen Leiden

Een boom kappen, kan een vervelende klus zijn en is niet zonder risico’s. Zelf uw boom kappen, is dus wellicht niet wat u wilt of niet de verstandigste keuze. U kunt uw boom laten kappen in Leiden door een professional. Dan weet u zeker dat het in orde komt. Versteeg Boomverzorging is er voor iedere klant, zakelijk of particulier. Wij beschikken over de mensen, middelen, kennis en ervaring om dit perfect voor u uit te voeren.

Afspraak maken? Klik hier

Wilt u een boom laten kappen in Leiden? Daar komt een hoop bij kijken

Een boom kappen, is nog niet zo eenvoudig. Allereerst is het natuurlijk van belang dat dit veilig gebeurt. Zeker wanneer het gaat om een grote boom, is de juiste aanpak cruciaal. Een grote boom die in een bebouwde omgeving staat, kan niet zomaar neer worden gehaald. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring, weten wij precies hoe wij elke boom moeten kappen.

Het kappen van een boom is de eerste stap: vervolgens zult u er nog voor moeten zorgen dat de boom wordt afgevoerd. Ook daarom kiest u voor een specialist. Wanneer u Versteeg Boomverzorging een boom laat kappen in Leiden, weet u dat u volledig ontzorgd wordt. Wij dragen niet alleen zorg voor een veilige kap, maar ook voor een volledige afvoer. Zo beschikken wij over een versnipperaar zodat wij zelfs zeer grote bomen efficiënt kunnen afvoeren.

Waarom is bomen kappen noodzakelijk?

Bomen kappen is niet altijd een kwestie van willen. Vaak is het een kwestie van moeten. Bomen worden meestal gekapt om onveilige situaties te voorkomen. Wordt de boom niet gekapt, dan is er bijvoorbeeld risico op afbrekende takken, bestaat het gevaar dat de boom omwaait of vormen overhangende takken een gevaar voor het verkeer. Ook komt het vaak voor dat bomen simpelweg te groot worden voor hun omgeving. De takken, maar ook de wortels, kunnen dan vaak schade veroorzaken.

Vaak moeten onze klanten een boom laten kappen in Leiden om de bovenstaande redenen. Kappen zorgt voor veiligheid. Wij zullen u op dat vlak altijd adviseren. Soms volstaat namelijk een gedeeltelijke kap, en soms is een rigoureuze kap noodzakelijk.

Neem contact met ons op voor hulp

Wij kunnen al uw bomen kappen. Of u nu een enkele boom wilt laten kappen in Leiden of een complete tuin, park of bedrijventerrein: wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op en wij verzorgen met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Boom laten kappen Leiden

Boom laten kappen Leiden


Boomverzorging Leiden
Boom snoeien Leiden
Boom onderhoud Leiden
Boom rooien Leiden
Boom laten kappen Leiden


Boom laten kappen Leiden Boom laten kappen Leiden Boom laten kappen Leiden

Klik hier voor contact

Omgevingsvergunning

Voor het rooien van bomen heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Dit verschilt per gemeente. Veel gemeenten hebben in een beleidsdocument hun visie op de bomen in de gemeenschap vastgelegd, om de bomen te beschermen en een zo gezond en evenwichtig mogelijke omgeving te creëren.