Top
 

Boom onderhoud Leiden

Neem contact met ons op
Bij het onderhouden van een boom in Leiden staat veiligheid bij Versteeg Boomverzorging.

Boom onderhoud Leiden

Voor al uw boomonderhoud in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres. Versteeg Boomverzorging is al sinds 1984 een veelgevraagde partner voor al het boomonderhoud in Leiden en omgeving. Van origine werken wij voor overheden en zakelijke opdrachtgevers voor het onderhoud van bomen in parken, openbare gelegenheden of op bedrijventerreinen en rondom kantoren. Ons bedrijf is echter altijd blijven groeien en tegenwoordig bieden wij u een allround service aan. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Afspraak maken? Klik hier

Elke vorm van boomonderhoud in Leiden

Bomen zijn ontzettend belangrijk voor een gezonde leefomgeving, maar ook voor een mooie uitstraling. Soms komt dat van nature, maar in veel gevallen niet. In de vrije natuur kan men veel bomen hun gang laten gaan, maar wanneer bomen in een stedelijke omgeving staan, of op plekken die door mensen worden bewoond en gebruikt, zal meestal enige vorm van onderhoud nodig zijn om de bomen optimaal tot hun recht te laten komen.

Wij zijn allround specialisten op het gebied van onderhoud. Dit betekent uiteraard dat wij te allen tijde kunnen zorgen voor een optimale uitstraling van uw bomen. Snoeien maakt daar vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van uit. Door uw bomen met de juiste intervallen te snoeien, zorgen wij ervoor dat deze altijd een mooie, verzorgde uitstraling hebben. Snoeien doet echter meer dan dat: het houdt de bomen ook gezond en prepareert deze optimaal voor de seizoenen.

Wanneer wij uw boomonderhoud in Leiden uitvoeren, kijken wij altijd naar de totale uitstraling en gezondheid van de boom. Of het nu gaat om een enkele boom of een grote oppervlakte die bezaaid is met bomen. Wij houden de gezondheid van de bomen in de gaten en nemen maatregelen om zieke bomen te vervangen. Zo kunnen wij kappen en rooien om ervoor te zorgen dat andere bomen niet ziek worden. Uiteraard kunnen wij ook nieuwe bomen planten wanneer gewenst of nodig. Wij werken samen met erkende, kwalitatieve kwekers.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar boomonderhoud in Leiden? Bel of mail ons en laat ons weten hoe wij u kunnen helpen. Wij vertellen u graag meer en verzorgen met plezier een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Boom onderhoud Leiden

Boom onderhoud Leiden


Boomverzorging Leiden
Boom snoeien Leiden
Boom onderhoud Leiden
Boom rooien Leiden
Boom laten kappen Leiden


Boom onderhoud Leiden Boom onderhoud Leiden Boom onderhoud Leiden

Klik hier voor contact

Omgevingsvergunning

Voor het rooien van bomen heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Dit verschilt per gemeente. Veel gemeenten hebben in een beleidsdocument hun visie op de bomen in de gemeenschap vastgelegd, om de bomen te beschermen en een zo gezond en evenwichtig mogelijke omgeving te creëren.