Top
 

Boom snoeien Leiden

Neem contact met ons op
Bij het snoeien van een boom in Leiden staat veiligheid bij Versteeg Boomverzorging.

Boom snoeien Leiden

Bomen snoeien: het lijkt zo’n eenvoudige klus vooraf. Maar menig boom wordt vele meters hoog en heeft heel wat takken. Dikke takken. Uw boom snoeien in Leiden wordt dan ook al snel een klus voor een expert. En wat wanneer u meerdere bomen hebt die gesnoeid moeten worden? Dit is geen klus die u zelf kunt of wilt doen. U wilt het snoeien van bomen uitbesteden, maar wilt hier natuurlijk niet te veel voor betalen. Kies daarom altijd voor Versteeg Boomverzorging: al meer dan 35 jaar uw betrouwbare partner.

Afspraak maken? Klik hier

Wij kunnen elke boom snoeien in Leiden

Waar het voor u wellicht onmogelijk of onwenselijk is om zelf uw boom of bomen goed te snoeien, kunnen wij snel en efficiënt elke boom snoeien in Leiden. Voor het snoeien van bomen is het belangrijk dat er gewerkt wordt met het juiste gereedschap. Wij beschikken over dit gereedschap.

Een kleine boom kunt u wellicht nog zelf snoeien met een zaag en flinke snoeischaar. U zult echter al snel ervaren dat takken te dik worden om zelf goed te kunnen snoeien. Bovendien moet u vaak op een behoorlijke hoogte werken en dit brengt risico’s met zich mee. Waarom zou u het snoeien van uw bomen in Leiden dan niet uitbesteden aan een ervaren specialist die dit veilig en snel kan doen tegen aantrekkelijke prijzen?

Waarom is het snoeien van bomen belangrijk?

Mensen denken vaak pas aan het snoeien van bomen wanneer de takken van de boom te lang zijn geworden. U merkt dit omdat de boom niet meer zo mooi oogt als voorheen of omdat er vervelende overhang optreedt. Dat laatste kan er niet alleen voor zorgen dat er bijvoorbeeld te veel licht wordt ontnomen; het kan ook zorgen voor gevaarlijke situaties. Zo kunnen overhangende takken mensen letsel toebrengen of voertuigen beschadigen. Ook kunnen afvallende bladeren op ongewenste plekken terechtkomen en zorgen voor gevaarlijke gladheid.

Maar bomen snoeien houdt deze niet alleen mooi en veilig. Ook voor de gezondheid van de boom kan het belangrijk zijn om deze met enige regelmaat te snoeien. Bomen blijven zo langer mooi, gezond en u zult kunnen genieten van een langere levensduur.

Schakel ons in voor al uw snoeiwerkzaamheden

Moet u een boom snoeien in Leiden, of meerdere bomen? Of het nu gaat om een enkel exemplaar of een compleet park: wij leveren altijd optimale service voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Boom snoeien Leiden

Boom snoeien Leiden


Boomverzorging Leiden
Boom snoeien Leiden
Boom onderhoud Leiden
Boom rooien Leiden
Boom laten kappen Leiden


Boom snoeien Leiden Boom snoeien Leiden Boom snoeien Leiden

Klik hier voor contact

Omgevingsvergunning

Voor het rooien van bomen heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Dit verschilt per gemeente. Veel gemeenten hebben in een beleidsdocument hun visie op de bomen in de gemeenschap vastgelegd, om de bomen te beschermen en een zo gezond en evenwichtig mogelijke omgeving te creëren.