Top
 

Boomverzorging Leiden

Neem contact met ons op
Bij boomverzorging in Leiden staat veiligheid bij Versteeg Boomverzorging.

Boomverzorging Leiden

Bomen zijn belangrijk: waar zij ook staan. Zij zorgen voor zuurstof, houden de grond bij elkaar en bepalen natuurlijk het aangezicht van een park, tuin of pand. U wilt uw bomen mooi en gezond houden. Schakel ons daarom in voor uw boomverzorging in Leiden. Wij bestaan al sinds 1984 en tonen al meer dan 35 jaar aan voor overheden, bedrijven en particulieren de ideale partij te zijn om te zorgen voor mooie, gezonde bomen.

Afspraak maken? Klik hier

Boomverzorging in Leiden in alle facetten

Wij zijn een allround boomverzorgingsbedrijf en kunnen u dan ook van dienst zijn met alle facetten van boomverzorging in Leiden.

Vanzelfsprekend kunnen wij bomen snoeien. Het snoeien van bomen zorgt er niet alleen voor dat de bomen gezond blijven, maar garandeert ook een fraaie uitstraling. Bovendien voorkomt deze vorm van boomverzorging overlast. U hebt geen last van overhang of uitstekende takken die voor ongewenste of gevaarlijke situaties kunnen zorgen.

Bomen zijn prachtig. Maar niet elke boom blijft even mooi van nature. Voor een optimale uitstraling hebt u soms boomonderhoud nodig. Ook dit is een vorm van boomverzorging in Leiden waar wij u graag mee helpen. Wij zorgen voor de mooist mogelijke bomen, het hele jaar door.

Opzoek naar een specialist in boomverzorging in leiden?

Is het nodig dat een boom volledig uit de grond wordt gehaald? Bijvoorbeeld omdat u nieuwe bomen wilt laten planten of omdat de boom ziek is? Dan kunnen wij u van dienst zijn met het rooien van bomen. Wij beschikken over alle benodigde ervaring en middelen hiervoor. Wij hebben namelijk hoogwerkers, wortelfrezers en versnipperaars en krijgen elke boom in zijn geheel verwijderd, zonder dat dit sporen achterlaat of de boom weer aangroeit.

Wilt u een boom laten kappen? Of het nu gaat om een enkele boom, een hele rij aan bomen of zeer veel verschillende bomen: wij kappen snel en efficiënt.

Neem contact met ons op

Hebt u behoefte aan boomverzorging in Leiden? Neem dan contact met ons op. Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent: wij kunnen elke opdracht voor u uitvoeren tegen aantrekkelijke tarieven. Versteeg Boomverzorging werkt met ervaren eigen mensen en eigen machines. Wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte voor u.

Boomverzorging Leiden

Boomverzorging Leiden


Boomverzorging Leiden
Boom snoeien Leiden
Boom onderhoud Leiden
Boom rooien Leiden
Boom laten kappen Leiden


Boomverzorging Leiden Boomverzorging Leiden Boomverzorging Leiden

Klik hier voor contact

Omgevingsvergunning

Voor het rooien van bomen heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Dit verschilt per gemeente. Veel gemeenten hebben in een beleidsdocument hun visie op de bomen in de gemeenschap vastgelegd, om de bomen te beschermen en een zo gezond en evenwichtig mogelijke omgeving te creëren.