Op een veilige manier bomen rooien

Bij het verwijderen van bomen staat veiligheid bij Versteeg Boomverzorging uit Zwaanshoek voorop. Veiligheid voor u, voor omstanders en voor onze werknemers. Het gaat er tenslotte om dat het rooien van de bomen met zorg voor de omgeving wordt uitgevoerd.

Onze rooiwerkzaamheden

bomen snoeien; bomen onderhouden

Grote bomen met overhangende takken die de ingang naar uw schuur belemmeren, of een rij bomen waarvan de wortels in de grond de klinkers in de stoep omhoog werken. Er zijn talloze redenen waarom een boom overlast veroorzaakt. Wij zorgen ervoor dat elke boom professioneel en veilig wordt verwijderd. 

Hoge bomen vangen veel wind
Het rooien van bomen kan in bepaalde situaties gevaarlijk zijn. Voordat we aan de slag gaan controleren we de omgeving en besluiten we met welke methode we aan de slag gaan. Zo is het mogelijk dat met behulp van een telescoopkraan de boom verwijderen. Staat de boom op een moeilijke plek, zijn het veel bomen of is er beperkte ruimte aanwezig voor het rooien? Wij kennen geen ondenkbare situaties. 

Boomverzorging Noord-Holland

Met onze moderne, betrouwbare apparaten en vakkundige medewerkers bieden wij altijd een passende oplossing voor uw probleem. Zo maken we gebruik van onder meer:

  • veltechniek
  • klimtechniek
  • hoogwerker
  • telescoopkraan
  • telekraan

Tak- en houtafval worden door ons netjes afgevoerd.

Omgevingsvergunning

Voor het rooien van bomen heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Dit verschilt per gemeente. Veel gemeenten hebben in een beleidsdocument hun visie op de bomen in de gemeenschap vastgelegd, om de bomen te beschermen en een zo gezond en evenwichtig mogelijke omgeving te creëren.